Hírek - Szerepjáték, kártya, könyv

Kedves játékosok!

Kedvezményekkel és ajándéklapokkal várunk benneteket a nyári MondoConon július 13-14-én!

A nyári MondoCon két napon keresztül lesz lehetőségetek megismerkedni a HKK-val.
A 29 éves Hatalom Kártyái Kártyajáték alapjainak elsajátítására a legújabb Alfa Paklikkal a Boszorkányokkal, Druidákkal és a Mágusokkal lesz alkalmatok délelőtt 10 órától.

Hatalom Kártyái kiegészítők, fantasy könyvek és rengeteg színes dobókocka és dobókockakészlet közül válogathatnak a kedves érdeklődők. Kedvezményesen beszerezhető többek között a legújabb kiegészítő az Varázsdimenzió csomagjai is.
Kitölthető a Beholder nyereményszelvény is. 5 szerencsés nyertest sorsoltunk ki, akik 5000 Ft értékű kupont kapnak, amit a Beholder Webboltban lehet majd levásárolni.

A pontos helyszín: 1101 Budapest, Albertirsa u.10. 1-es kapu Hungexpo

Gyere el és próbáld ki Te is a HKK-t a Beholder standjánál!

Sok szeretettel várunk!

Korrekt ultraritka díjazás fejében, keresünk olyan HKK játékost, aki a MondoCon két napján segítene nekünk HKK-t oktatni! Ha érdekel a dolog, írj e-mailt: hkk{kukk}beholder{ponty}hu!

Hatalom Kártyái Kártyajáték - Gyűjtsd és játszd!

2024-07-03

2024. június 15-én szombaton rendeztük meg a 60 . Beholder Találkozót és a XXXI. Végzetúr találkozót, aminek ismét a Kondor Béla Közösségi Ház adott otthont.

A találkozóról készült képeket a Galériában tekinthetitek meg.

Mindenkinek köszönjük a találkozón való részvételt.

A részletekért kattints ide.

Beholder Kft.

2024-06-18

Megjelent a Hatalom Kártyái Kártyajáték legújabb kiegészítője, melynek neve: Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió!
A kártyacsomag online boltunkban 1980 Ft-ért megvásárolható.

A Túlélők Földje kalandozói eljutottak a külső létsíkokra, az istenek lakhelyeire. Az utolsó, amit felfedeztek, a Mágia létsíkja, Fairlight energiaviharoktól tomboló, mágiától duzzadó otthona, a Varázsdimenzió. Ha egy gyertyalángot idézel itt meg, tűzgolyóvá válik, egy apró szikrából pedig orkán kerekedik. Óvatosan hát a varázslatokkal, ha életben akarsz maradni!

Építsd meg a saját paklidat, hívd ki barátaidat, vagy gyere el egy versenyre, ahol a...

2024-06-15

Előrendelhető mától (06.03.- 06.14.) a HKK legújabb kiegészítője a Varázsdimenzió!

Június 15-én szombaton jelenik meg a legújabb HKK kiegészítő a Varázsdimenzió a 60. Beholder Találkozón.
Ennek alkalmából elindítottuk az előrendelést, így már a találkozót követő hétfőn, június 17-én az is megkezdheti a bontogatást, aki nem tud részt venni a frissen bontott versenyen. Az előrendeléseket természetesen már a találkozón is átvehetitek 14 órától.

Fontos, hogy a helyszíni átvételt egész gyűjtődoboznyi (22 pakli) tételek esetében tudjuk biztosítani és a vásárlást előre átutalással kell kifizetni! ( A szállítási költséget nem kell elutalni.)
A versenyre kért rendelésben csak a Varázsdimenzió paklijai lehetnek! Köszönjük!


Helyszíni átvétel esetén a rendelés megjegyzés rovatába kérjük írjátok oda, hogy: "A 60. Beholder Találkozón átveszem"! Ha valaki más venné át helyetted, akkor add meg az Ő nevét is a megjegyzésben.

A paklik alap kedvezményes ára 1.980 Ft lesz (természetesen a webbolton keresztül történő rendelések esetén további kedvezmények érhetők el.)
A pakliban akár egy különleges foil kártyát is találhattok vagy egyéb kedvezményre jogosító kódot.

FIGYELEM!
A találkozóra kért előrendeléseket június 13-án csütörtökön 15 órakor zárjuk le, kérjük ennek a figyelembe vételét a rendeléskor.

KÖSZÖNJÜK!

HKK- GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!

2024-06-03

Kedves játékosok, érdeklődők!

Június 8-án már a IV. Hungarian Card Expo következik, ahol mi is kint leszünk kiállítóként.

Kínálatunkban szerepel majd többek között a Hatalom Kártyái legújabb kiegészítője az Ősi Káosz, és természetesen további kiegészítők is. Az előre összeállított Alfa Paklik, Zén minikiegészítők és csodaszép kockák, kockakészletek is kedvezményes árakon találhatnak gazdára a Beholder pultjánál.
Itt lehetőségetek lesz Zolival megvitatni a játékkal kapcsolatos kérdéseiteket és készülünk egy Zsákbamacska akcióval is:
Ha a helyszínen vásárolsz tőlünk HKK kiegészítőt * , és ott előttünk kinyitod, és kód van benne, azt rögtön beválthatod egy foil Zsákbamacskára. A foil Zsákbamacskáidat (kombinálva akár a korábban megszerzettekkel) pedig ott a helyszínen átválthatod promós és foil lapokra és egyéb ritkaságokra!
* a helyszínen a kiegészítőkre egységesen 20% kedvezmény van.

Figyelem új helyszín lesz: Pesterzsébeti Technikum, 1201 Budapest, Vörösmarty utca 30., ahol 10 órától szeretettel várunk benneteket! A belépés 14 év alatti érdeklődőknek díjtalan. Kár lenne kihagyni!

Egyéb infó: Hungarian Card Expo

HKK- GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!

2024-06-03

Megjelent a Hatalom Kártyái Kártyajáték legújabb kiegészítője, melynek neve: Manaszipoly!
A kártyacsomag online boltunkban 780 Ft-ért megvásárolható.

A pakli 15 vadonatúj kártyalap közül hatot tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.

2024-05-25

2024.június 15-én, szombaton kerül megrendezésre a 60. Beholder Találkozó.

A találkozót a már jól ismert helyszínen tartjuk:

Kondor Béla Közösségi Ház
1181 Budapest Kondor Béla sétány 8.


(Megközelítés: A 3-as Metró végállomástól / Kőbánya-Kispest – KÖKI/ a 136 jelzésű busszal 7. megálló a Kondor Béla sétány. A buszmegállótól fél percre van a Közösségi Ház.
Visszafelé is ugyanitt kell felszállni majd a buszra KÖKI felé.)

A találkozó 9 órakor kezdődik.

Fórumokkal, aukciókkal, kvízekkel, tombolával, HKK versennyel, különleges HKK zsákbamacskával, rengeteg nyereménnyel és meglepetésekkel várunk minden kedves játékostársunkat.
A találkozón jelenik meg az új HKK kiegészítő a Varázsdimenzió is!

Érdemes lesz tehát eljönni, hiszen mindenki megtalálhatja a kedvére való programot.

A találkozó részletes programja itt található.

A HKK Frissen bontott versenyének a részlete itt található.

Egyes programok részletesebb leírása itt található.

A programok résztvevők szerinti részletezése itt található.

A vidéki játékosainknak továbbra is utazási kedvezménnyel kedveskedünk

Sok szeretettel várunk mindenkit!

A 32 éves Beholder Kft.

2024-05-17

Egy újabb izgalmas rendezvényen lesz alkalmatok a HKK világát megismerni. Május 18-19-én a Budapest Comic Con új társrendezvényén, a Board Game Expon veszünk részt kiállítóként a Hungexpon a B pavilonban. A szombati napon azonban nem csak a kezdőket tanítanánk meg a HKK rejtelmeire, hanem versenyt is rendezünk.
A versenyre nem lesz nevezési díj, de díjazás természetesen igen. A verseny formátuma Tiltott mágia.
A tanítás és a verseny mellett természetesen kedvezményesen lehet majd hozzájutni a HKK paklikhoz a Beholder pultjánál, köztük a legújabb Alfa paklikhoz is. És játszhattok a HKK egyik főfejlesztőjével Miklóssal is. Kár lenne kihagyni.
A rendezvény BCC jeggyel ingyenesen látogatható!

Mindenkit szeretettel várunk!

Hatalom Kártyái Kártyajáték - Gyűjtsd és játszd!

2024-05-12

A hétvégén megrendezett Tavaszi MondoConon ismét több érdeklődő ismerkedhetett meg a Hatalom Kártyái Kártyajáték alapszabályaival. Az Alfa paklikkal könnyedén mentek a meccsek egész nap. Reméljük, hogy majd találkozunk ismét egy-egy HKK versenyen is!
Sokan kitöltötték a Beholder nyereményszelvényét is, akik közül 5 nyertest sorsoltunk ki. A nyertesek a Beholder Webboltban tudják felhasználni a kupont 5000 Ft értékben.

A nyertesek:

Földes Anna
Hajós Máté
Schäffer Krisztián
Szabó Csenge Flóra
Vályi Dorottya

Gratulálunk nekik! E-mailben tájékoztattuk őket a nyereményről és a pontos információkról. Várunk mindenkit a Nyári MondoConon is!

Hatalom Kártyái Kártyajáték - Gyűjtsd és játszd!

2024-05-02

A hétvégén lezajlott az új nagyszabású HKK versenyünk, a Legendák Viadala, erről olvashatjátok most beszámolónkat ide kattintva.
A verseny alatt végig élő közvetítés volt, köszönhetően Híresember Nilnek és Horváth Dávidnak. A felvételt Híresember twitch csatornáján lehetett nyomon követni, de hamarosan felrakjuk a youtube-ra is.

2024-04-30

Néhány fontos információ a holnapi Legendák Viadala résztvevőknek (és nézőknek):

- A Legendák Viadaláról élő közvetítést ad Híresember Nil és Horváth Dávid, amit az alábbi csatornán követhettek majd:
https://www.twitch.tv/hiresember
- A KMO-ban a hétvégén a Regamex nevű kiállítás lesz a földszinten. A verseny a szokott helyen, az emeleten, a 104-es teremben lesz. Ha bejáratnál belépőt akarnak kérni, jelezd, hogy a HKK versenyre jöttél.
- A verseny eredeti kiírásában az szerepelt, hogy a draftot 9-kor kezdjük. Nevezni a tervek szerint lehet már 8:45-től, a draftot kis ráhagyással 9:15-kor kezdenénk, hogy egészen biztosan mindenki odaérjen. De alapvetően a 9 órát célozd meg, ne a 9:15-öt! Mivel az összes szóba jöhető tartalék bejutott végül, nem lesz beugrós tartalékunk, tehát ha valaki késve érkezik, játszhat akkor is, de értelemszerűen csak a következő booster draftjától ülhet be, és annyival kevesebb kártyából gazdálkodhat majd a pakliépítés során.
- A draftolt lapok tokozására lehet átlátszó fóliát is használni.
- Mindhárom paklidat a mai napon be kell küldened! Lehetőség szerint kora délutánig, mert ha problémád van, este már nem fogunk tudni segíteni. A versenyre való nevezés feltétele, hogy a 3 paklit beküldted! Ha ezt nem tetted meg, a versenyen nem vehetsz részt.
+1 az osztott promólap az előző nemzetis ork harcos békebeli, még magyar nyomdás verziója lesz, eredeti retró vágással!

Mindenkinek jó felkészülést kívánunk, a verseny előtt pihenjétek ki magatokat, és ne késsetek el! Találkozunk holnap :) Nézőket is szívesen látunk!

2024-04-26

Kedves játékosok!

Idén is már több rendezvényen találkozhattatok a Beholderrel.
Most is várunk benneteket a hétvégi MondoConon kedvezményekkel, ajándéklapokkal!

A Tavaszi MondoCon két napon keresztül lesz lehetőségetek megismerkedni a HKK-val.
A Beholder pultja a B. épületben lesz, amit a Hungexpo 1-es bejáratánál lehet megközelíteni.
A 29 éves Hatalom Kártyái Kártyajáték alapjainak elsajátítására a legújabb Alfa Paklikkal a Boszorkányokkal, Druidákkal és a Mágusokkal lesz alkalmatok délelőtt 10 órától.

Hatalom Kártyái kiegészítők, fantasy könyvek és rengeteg színes dobókocka és dobókockakészlet közül válogathatnak a kedves érdeklődők. Kedvezményesen beszerezhető többek között a legújabb kiegészítő az Ősi Káosz csomagjai is.
Kitölthető a Beholder nyereményszelvény is. 5 szerencsés nyertest sorsoltunk ki, akik 5000 Ft értékű kupont kapnak, amit a Beholder Webboltban lehet majd levásárolni.

A pontos helyszín: 1101 Budapest, Albertirsa u.10. 1-es kapu Hungexpo

Gyere el és próbáld ki Te is a HKK-t a Beholder standjánál!

Sok szeretettel várunk!

Hatalom Kártyái Kártyajáték - Gyűjtsd és játszd!

2024-04-22

Megjelent az Alfa pakli - Boszorkányok!
A kártyacsomag online boltunkban 1795 Ft-ért megvásárolható.

Megjelent az Alfa pakli - Druidák!
A kártyacsomag online boltunkban 1795 Ft-ért megvásárolható.

Megjelent az Alfa pakli - Mágusok!
A kártyacsomag online boltunkban 1795 Ft-ért megvásárolható.


ALFA PAKLI – JÁTÉKRA KÉSZEN!

A Hatalom Kártyái Magyarország első és legsikeresebb stratégiai kártyajátéka, amely fennállásának
29 esztendeje során több mint 10000 különböző kártyalappal örvendeztette meg a játékosokat.

Gyűjtögetős játékként a HKK lehetőséget ad arra, hogy a játékosok saját szájízük szerint alkothassák
meg paklijaikat, mindez azonban sokkal egyszerűbb, ha rendelkezel egy biztos alappal, melyre a
későbbiek során építkezhetsz!
Ez a csomag, melyet a kezedben tartasz, ezt biztosítja számodra: egy előre összeállított paklit, olyan lapokkal, melyek már az első perctől fogva garantálják számodra azt a játékélményt, ami miatt a HKK játékosok ezrei körében vált mindennapos szórakozássá.
A boszorkányok, druidák és mágusok mind másképp használják a varázslatokat. Válassz oldalt, válj mesterévé a mágiának, idézz meg lényeket, és nyerd meg a csatát!

A HKK mindig tartogat meglepetéseket!

2024-03-14

Március 16-án szombaton a Beholderes versenyen jelenik meg a Boszorkány, Druidák és a Mágusok Alfa Pakli. A termékeket a versenyen is megvásárolhatod majd, de ismét lesz lehetőség előrendelésre is. Ha csütörtökön (03.14.) 13 óráig leadod a megrendelésed az Alfa Paklikra (utalás esetén be is kell érkezni a rendelés összegének eddig), akkor hétfőn (03.18.) már meg is kaphatod őket. ( A versenyen való vásárlás nem számít bele a BDV-be, előrendelést NEM viszünk ki a versenyre.)
A paklik kedvezményes ára 1.795 Ft lesz (természetesen a BDV-n keresztül történő rendelések esetén további kedvezmények érhetők el.)
A pakliban 31 lap található. Ezúttal minden Alfába a ritkát 4-4 fajta közül válogattuk, de most nem lesz foilos alfa ritka.

Kár lenne kihagyni, élj Te is az előrendelés lehetőségével!

A beharangozó itt olvasható el.

Itt tudod megrendelni a Boszorkányokat.
Itt tudod megrendelni a Druidákat.
Itt tudod megrendelni a Mágusokat.

HKK – GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!

2024-03-04

Kedves játékosok, érdeklődők!

Március 2-án már a III. Hungarian Card Expo következik, ahol mi is kint leszünk kiállítóként.

Kínálatunkban szerepel majd többek között a Hatalom Kártyái legújabb kiegészítóje az Ősi Káosz, és természetesen további kiegészítők is. Az előre összeállított Alfa Paklik, Zén minikiegészítők és csodaszép kockák, kockakészletek is kedvezményes árakon találhatnak gazdára a Beholder pultjánál.

HKK oktatással is várunk a helyszínen, tehát mindenképpen érdemes lesz eljönni az eseményre akkor is, ha még nem ismered a játékot!

A Beholder pultjánál Zolival lehetőségetek lesz megvitatni a játékkal kapcsolatos kérdéseiteket, felvetéseiteket.

A HKK versenyekről már megszokott UR akcióval is várunk minden kedves vásárlónkat és készülünk egy Zsákbamacska akcióval is:

Ha a helyszínen vásárolsz tőlünk HKK kiegészítőt * , és ott előttünk kinyitod, és kód van benne, azt rögtön beválthatod egy foil Zsákbamacskára. A foil Zsákbamacskáidat (kombinálva akár a korábban megszerzettekkel) pedig ott a helyszínen átválthatod promós és foil lapokra és egyéb ritkaságokra!

* a helyszínen a kiegészítőkre egységesen 20% kedvezmény van.

A helyszín már ismerős lesz majd nektek ugyanis a Kondor Közösségi Ház ad otthont ismét rendezvénynek, ahol 10 órától szeretettel várunk benneteket! A belépés díjtalan. Kár lenne kihagyni!

Egyéb infó: Hungarian Card Expo

HKK- GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!

2024-02-26
Cookie/süti kezelés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Tudjon meg többet...
OK